Zakarić: Vjerujem u pobjedu i treće pretkolo

Dva dana uoči uzvrata na Pecari

Zakarić: Vjerujem u pobjedu i treće pretkolo

Dva dana ostala su do utakmice između Širokog Brijega i kazahstanskog Irtysha.

Iako poraženi u dalekom Pavlodaru Širokobriježani ne kriju optimizam uz nadu i vjeru da će zaigrati u trećem pretkolu te na svojoj Pecari ugostiti italijanski Udinese.

“Prije svega želim istaći da u Kazahstanu nismo zaslužili poraz jer smo imali zrelije prilike od domaćina. Istina je da su i oni pri rezultatu 2:0 mogli postići treći gol nakon čega bismo se teže vratili u utakmicu. Rezultat prvog meča obećavajući je i aktivan, ali oprez nije na odmet. Uvjerili smo se u Pavlodaru da imaju nekoliko neugodnih pojedinaca,” kaže napadač Goran Zakarić, te dodaje:

“O Udineseu ne bih ovom prilikom, o njima ćemo nakon Irtysha. Publika će na Pecari, uvjeren sam, biti dobar vjetar u leđa, a ja se iskreno nadam trijumfu i prolasku u treće pretkolo. Ono što mogu garantovati je maksimalno zalaganje svih igrača koji nastupe na pomenutom meču.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti