Zakasnio na susret zbog praznovjerja
William Gallas i Kolo Toure

Zakasnio na susret zbog praznovjerja

Odbrambeni igrači Arsenala Kolo Toure i William Gallas zakasnili su na početak drugog poluvremena utakmice protiv Rome zbog praznovjerja, odnosno ukazivanja medicinske pomoći.

Naime, Toure inzistira da uvijek posljednji napusti svlačionicu i čekao je Gallasa, koji se nalazio na tretmanu kod klupskih fizioterapeuta. Niko od njih nije znao da je utakmica već počela. Toure je izravno uletio u igru i dobio žuti karton, a Gallas je prošao bez kazne jer je glumio da veže kopačke i sprema opremu.

- To je naša greška, moramo biti spremni kada sudija označi početak susreta. Praznovjerje i razne navike postoje u našem sportu, a Kolo želi posljednji izaći na teren - rekao je nakon utakmice trener Arsene Wenger.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.