Žalba Vidića odbijena: Tri meča kazne zbog crvenog kartona
Reakcija Vidića na crveni karton

Vidić kažnjen zbog crvenog

Žalba Vidića odbijena: Tri meča kazne zbog crvenog kartona

Midhat Šljivak

Štoper Manchester Uniteda, Nemanja Vidić, dobio je tri utakmice kazne zbog crvenog kartona kojeg je dobio u susretu protiv Chelseaja. 

Vidić je dobio crveni karton u sudijskoj nadoknadi susreta na Stamford Bridgeu, nakon što je neoprezno startovao na Edena Hazarda. 

Engleski FA mu je dodijelio tri utakmice kazne zbog direktnog isključenja, ali se srbijanski fudbaler žalio na ovu odluku.

Ipak, žalba nije prihvaćena, te će Vidić biti suspendovan u naredna tri susreta. United će bez Vidića biti u susretima sa Sunderlandom, Cardiffom i Stokeom...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.