Zaltan Nalić: Moji igrači nisu fokusirani na fudbal zbog svega što se dešava

Trener FK Sloboda

Zaltan Nalić: Moji igrači nisu fokusirani na fudbal zbog svega što se dešava

M. Šljivak

Sloboda je danas poražena od Čelika sa 0:1.

Trener domaćeg tima Zlatan Nalić nikako nije mogao biti zadovoljan nastupom svojih izabranika.

"Teška utakmica za nešto pametno reći. Imamo lošu situaciju oko nas i teško je sve analizirati. Posjed lopte smo imali, ali tim se ne pobjeđuje utakmica. Mi ga nismo postigli, što je zaista za svaku osudu", rekao je Nalić, te je dodao:

"To je ogroman problem. Mi imamo problem kada primimo gol, sve sam napadače uveo, pokušao sam energiju uvesti, da promijenim nešto.  Moji igrači nisu fokusriani na fudbal zbog svega što se dešava", istakao je Nalić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Dobro je sada mu nije teren kriv.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi