Zamijenjen travnjak na Bilinom polju

Zamijenjen travnjak na Bilinom polju

M. Skaka

Rekonstrukcija travnjaka na zeničkom Bilinom polja je završena, a u toku su radovi na ostalim dijelovima stadiona koji uključuju promjenu pokrova na zapadnoj tribini, zamjenu klupa na tribinama, te popravku sanitarija.

Na Bilinom polju već je zamijenjeno oko 300 kvadratnih metara travnate podloge, te ugrađen sistem za navodnjavanje. Iz Općine Zenica koja je investitor ovog projekta poručuju da će stadion biti spreman da ugosti premijerligaše na startu sezone 1. avgusta kada Čelik igra protiv Željezničara. Kompletan posao rekonstrukcije trebao bi biti završen do utakmice Bosna i Hercegovina – Turska.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.