Zamparini: Milan je bolji bez Ibrahimovića

Kontroverzni predsjednik Palerma

Zamparini: Milan je bolji bez Ibrahimovića

Edmir Škorić

Milan je bolji bez Zlatana Ibrahimovića, smatra kontroverzni predsjednik Palerma Maurizio Zamparini.

Vodeći Milan će narednog vikenda gostovati na Siciliji kod Palerma, a tom se prilikom oglasio i predsjednik Palerma Maurizio Zamparini, rekavši kako je Milan bolji bez Zlatana Ibrahimovića. Podsjetimo da je Šveđanin suspendiran za ovu utakmicu zbog crvenog kartona protiv Barija.

"Milan će bez Ibrahimovića djelovati još opasnije, jer će tada priliku dobiti ostali napadači koji su veoma kvalitetni. Istina, Ibra je puno zaslužan za Milanov uspjeh ove sezone, ali ovaj put mogu biti sretni zbog njegove suspenzije", kazao je Zamparini koji tvrdi da će podnijeti ostavku ako Palermo izgubi naredne dvije utakmice (Milan i Catania).

"Izgubimo li protiv Milana i Catanije u sicilijanskom derbiju, dat ću ostavku na mjestu predsjednika Palerma. Bilo bi to sedam poraza u nizu, a to mi se nikada nije dogodilo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.