Zamparini: Možemo savladati Milan

Predsjednik Palerma uoči večerašnjeg susreta

Zamparini: Možemo savladati Milan

Maurizio Zamparini, predsjednik Palerma, vjeruje da njegov tim večeras na Renzo Barberi može savladati prvoplasiranu momčad Serije A, Milan.

Zamparini je uvjeren da Palermo može doći do pobjede samo ukoliko igrači budu igrali bez ikakvog pritiska.

"Posljednjih godina dosta puta smo slavili protiv Milana, a možemo to učiniti i večeras. Neće biti lako, ali ako tim pronađe pravi mentalitet, onda je to vrlo moguće", rekao je Zamparini, dodavši:

"Momci ne smiju igrati pod pritiskom. Ukoliko Palermo bude opušteno igrao, siguran sam da može pobijediti. Nema sumnje da će navijači biti uz nas i nadamo se da ćemo im priprediti slavlje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.