Zamparini: Prodali smo Silvestrea jer se meni nije sviđao

Predsjednik Palerma o Silvestreu, navijačima...

Zamparini: Prodali smo Silvestrea jer se meni nije sviđao

Predsjednik Palerma, Maurizio Zamparini izjavio je kako Matias Silvestre nije pušten u Inter ovog ljeta zbog dobre ponude već zbog njegovih loših odnosa sa ovim igračem.

"Nismo Silvestrea pustili zbog novca. Otarasili smo ga se jer se meni nije sviđao. Primili smo dosta golova sa njim u odbrani i zato smo odličili da ga pustimo da ide u Inter", kazao je kontraverzni predsjednik Palerma te se osvrnuo na negativan stav navijača i mogućnost prodaje kluba.

 

"Navijači moraju da nam pomognu i da nas podrže. Trebamo ih. Oni koji se bune su istih onih stotinjak koji su kritikovali tim i mene protekle sezone. Dosta sam uložio u ovaj klub i ovakvo njihovo ponašanje me zaista tjera da potražim nekoga ko će preuzeti Palermo", za kraj je kazao Zamparini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.