Zamparini: Puno je teže zaustaviti Ibru nego Tottija

Zamparini: Puno je teže zaustaviti Ibru nego Tottija

Edmir Škorić

Palermov predsjednik Maurizio Zamparini kazao je kako je svakoj odbrani puno teže zaustaviti Zlatana Ibrahimovića nego Francesca Tottija.

Palermo je u prošlom kolu kod kuće s 4:0 poražen od Milana, a Ibrahimović je u nepunih pola sata igre postigao hat-trick. Sada, Palermo na Renzo Barberi dočekuje Romu.

Iako ima puno poštovanje prema kapitenu Rimljana, Zamparini je kazao da je puno teže zaustaviti švedskog napadača iz redova Rossonera.

"Totti? On igra samo s jednom nogom ovih dana. Očito je veliki šampion, ali se mnogo lakše odbraniti nego protiv nekoga poput Ibrahimovića", izjavio je Zamparini, dodavši:

"U svakom slučaju, utakmica protiv Rome bit će vrlo zanimljiva. Baš kao i oni, u ovu utakmicu mi ulazimo u teškom razdoblju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti