Zanetti do kraja novembra ponovo na terenu

Povratak kapitena

Zanetti do kraja novembra ponovo na terenu

Iako već u petoj deceniji života sa povrijeđenom ahilovom tetivom, Javier Zanetti ne razmišlja o povlačenju. 

Izdržao je kapiten Intera sve nedaće koje sa sobom nosi oporavak od teške povrede i mogao bi zaigrati već tokom mjeseca novembra.

„Sve ide po planu, treniram sa ostatkom tima i nadam se skorom povratku na teren. Ne želim rizikovati, strpljiv sam, iako očekujem da zaigram već tokom ovog mjeseca,“ izjavio je Zanetti.

Inter se u narednom kolu sastaje sa Udineseom, a potom i sa Livornom. Nakon toga će uslijediti reprezentativna pauza, tako da bismo Zanettija na terenu mogli vidjeti već 24. novembra na utakmici protiv Bologne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.