Zanetti: Ibra? Sada imamo Eto'a!

Kapiten Intera

Zanetti: Ibra? Sada imamo Eto'a!

Edmir Škorić

Velika prašina digla se pred utakmicu Intera i Barcelone, naravno osim što je ovo najatraktivnija utakmica prvog kruga takmičenja, zanimljiv će biti ogled Eto'a i Ibrahimovića, posebno ovog drugog koji gostuje na svom bivšem stadionu.

Iz dana u dan čitamo izjave aktera pred utakmicu Intera i Barcelone, a glavna tema je dolazak Ibrahimovića na Giuseppe Meazzu, ovaj put u dresu španskog giganta. O predstojećem susretu govorio je i kapiten Italijana Javier Zanetti.

"Govorio sam o ovoj utakmici s Messijem i, na našu žalost, on je zaista motiviran. Žele krenuti na pravi način novu sezonu Lige prvaka", izjavio je Zanetti za Corriere dello Sport, da bi zatim nastavio sa izjavom.

"Suočit ćemo se sa velikim klubom i velikim igračima, ali igrat ćemo naš način kontroliranja posjeda i ne ostavljajući prostora za igrače Barcelone koji mogu napraviti razliku".

"Ne volim što ih uspoređuju. Kad je Ibra bio ovdje, sve je bilo dobro, ali sada je on naš protivnik. Ne znam kako će ga dočekati navijači... Sada imamo Samuela, koji je već postigao tri gola. Želimo ići do kraja takmičenja", završio je argentinski kapiten.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.