Zanetti karijeru želi završiti u Interu

Zanetti karijeru želi završiti u Interu

Edmir Škorić

Iskusnog Javiera Zanettija ugovor s Interom veže još dvije godine, no on ističe kako namjerava i nakon toga ostati u Milanu, gdje je proveo posljednjih 16 godina.

Iako su ga mediji u par navrata "najavili" u rodnoj Argentini, Zanetti nije siguran da će uskoro napustiti Italiju i Milano, gdje već 16 godina sa dosta uspjeha nosi dres Intera.

"Ne, ne mislim da ću se vratiti u Argentinu. Ovdje, u Milanu, osjećam se kao kod kuće i tu sam već 16 godina. Ovaj klub mi je dao sve i, kao kapiten, osjećam veliku odgovornost. Svoju karijeru zaključit ću upravo ovdje", kazao je Zanetti, pritom dodavši:

"Jednom ću otići u mirovinu i to će biti između Italije i Argentine, jer ću tada imati više vremena, ali realnost je da je moja obitelj sretan ovdje. Moja djeca u Italiji idu u školu i nakon moje igračke karijere želim se više posvetiti svojoj obitelji".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.