Zanetti: Mogli smo postići deset golova

Minimalan poraz Intera protiv CSKA

Zanetti: Mogli smo postići deset golova

Edmir Škorić

Interov kapiten Javier Zaniett smatra da su se gosti u Moskvu mogli vratiti sa deset komada u mreži. Ipak, Akinfeev je kapitulirao samo jednom i to u 65. minuti, kada je Milito donio minimalnu prednost Italijanima.

Inter je imao pregršt prilika na Giuseppe Meazzi, no unatoč tome, CSKA je uspio s minimalnim porazom napustiti Milano. Diego Milito je u 65. minuti na ubačaj Sneijdera preciznim udarcem smjestio loptu u donji desni ugao Akinfeevog gola.

"Zaslužili smo da pobijedimo, dominirali smo utakmicom i u drugom poluvremenu smo imali deset izglednih prilika za postizanje pogotka. Bez obzira na to, CSKA je jaka momčad i uspjeli smo sačuvati mrežu netaknutom", kazao je Zanetti po završetku utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.