Zanetti: Nadam se da će Mourinho ostati

Zanetti: Nadam se da će Mourinho ostati

Edmir Škorić

Jedan od najiskusnijih u redovima Intera, kapiten Javier Zanetti, nada se ostanku Jose Mourinha na klupi Neroazzurra i naredne sezone.

Portugalski stručnjak ima ugovor sa Interom do 2012. godine, ali tek treba potvrditi hoće li ostati na San Siru, a špekulira se kako bi mogao preuzeti i klupu madridskog Reala.

"Mourinho je napravio veliki posao za dvije sezone provedene ovdje. Nadam se da će ostati jer je veliki trener. Iskreno, vjerujem da će ostati, iako je to njegova osobna odluka", kazao je Argentinac.

"Trenutno je trener usmjeren na finale, a onda će se sastati sa predsjednikom Massimo Morattjem i tada će donijeti odluku."

Mourinho je ove godine već osvojio Italijanski kup, a osim toga Inter igra u finalu Lige prvaka protiv Bayerna (22. maja u Madridu). Pobjeda kod Siene dijeli Neroazzure od petog uzastopnog Scudetta, drugog pod palicom Jose Mourinha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti