Zanetti ostaje u Interu i nakon završetka karijere

Zanetti ostaje u Interu i nakon završetka karijere

Midhat Šljivak

Legenda Intera, Javier Zanetti, potvrdio je da će ostati u klubu i nakon završetka igračke karijere.

Kapiten Neroazzura je u klubu od 1995. godine, a u augustu 2013. godine će napuniti 40 godina, te polako razmišlja o završetku igračke karijere. Ipak, Zanetti je potvrdio da će ostati u klubu i nakon što prestane sa aktivnim igranjem.

"Pola života sam proveo u Interu i ovaj klub je dio mene. Nastaviću sa poslom u klubu kao direktor. Ovu sam odluku donio zbog svoje porodice i djece koja su odrasla u Italiji", rekao je Zanetti.

Zanetti je za Inter odigrao blizu 600 utakmica u karijeri, a kapiten je postao 1999. godine.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.