Zanetti: Potrebno je vrijeme da ponovo budemo na vrhu

Inter ni sjena nekadašnjeg

Zanetti: Potrebno je vrijeme da ponovo budemo na vrhu

Kao i u svim drugim životnim sferama tako je i u sportu za sve potrebno vrijeme. Ništa ne može doći preko noći, a toga je svjestan i legendarni fudbaler i ikona Intera Javier Zanetti.

Argentinac je mišljanja da je potrebno još vremena kako bi se njegov klub vratio na čelo Serije A.

„Potrebno je vrijeme da Inter ponovo bude najbolji. Promijenjeni su vlasnici, mnogo je novih igrača. Na početku smo nove priče, a potrebno je izgraditi i kompletnu novu upravu. Tohir se upoznaje sa italijanskim fudbalom i nije lako odmah se vratiti na vrh", kazao je Zanetti italijanskim medijima.

Dugogodišnji kapiten Intera nakon punih 19 godina nedavno je aktivnom fudbalu rekao „zbogom“. U svom klubu uskoro će dobiti novu funkciju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti