Zanetti: Razočaran sam našim igrama

Nakon samo dva remija na Copa Americi

Zanetti: Razočaran sam našim igrama

Veteran Javier Zanetti, razočaran je igrom svoje reprezentacije u prva dva meča na Copa Americi koji se održava u njegovoj zemlji.

Čovjek koji ima 37. godina i koji je 143 puta igrao za Argentinu, nakon 1:1 sa Bolivijom i 0:0 protiv Kolumbije ne krije ljutnju.
"Nismo očekivali ovakav start. Ljudi su nam zviždali i na to imaju pravo jer moraju pokazati svoje osjećaje. Razočaran sam" - kaže Zanetti i dodaje da nema bure nakon sukoba na terenu između Leo Messia i Nicolasa Burdissa.
"Uprkos svemu smo u Santa Feu sjajno dočekani i ništa nam ne fali tako da samo mislimo na meč sa Kostarikom. Duel Messia i Burdissa je nešto što se događa. I ja sam imao raspravu sa Gabrijelom Militom nakon meča sa Bolivijom pa nema veze, prijatelji smo. Sljedeći meč je važan, ništa drugo jer dovoljno smo razočarali - zaključio je Zanetti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.