Zanetti: Sada smo utišali kritičare

Inter u velikoj seriji

Zanetti: Sada smo utišali kritičare

Legendarni Argentinac, kapiten Intera Javier Zanetti smatra kako je njegova ekipa ubjedljivom pobjedom nad Parmom (5:0) na najbolji način odgovorila kritičarima.

Inter je katastrofalno krenuo u ovu sezonu, ali su u posljednje vrijeme ušli u odličnu seriju rezultata, a pobjedom nad Parmom definitivno su uhvatili priključak za ekipama iz vrha tabele.

"Sretni smo jer smo se digli nakon vrlo loših rezultata na početku sezone. Drago mi je jer smo poslali jasnu poruku onima koji su tvrdili da smo prestara i potrošena momčad. Sada kada smo stigli blizu vrha želimo nastaviti seriju dobrih rezultata, a uz povratak nekih povrijeđenih igrača bićemo još snažniji", rekao je Zanetti za zvaničnu stranicu kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.