Zanetti sretan zbog povratka u reprezentaciju

Zanetti sretan zbog povratka u reprezentaciju

Kapiten Intera Javier Zanetti presretan je zbog ponovnog poziva u reprezentaciju Argentine za prijateljske utakmice protiv SAD-a i Kostarike.

Zanetti nije bio u reprezentaciji Argentine na Mundijalu u Južnoj Africi kod Dijega Maradone, ali ga je novi selektor Sergio Batista odlučio vratiti među reprezentativce. Zanetti je debitirao za reprezentaciju 1994. godine, a dosad je skupio 139 nastupa.

"Uvijek je lijepo vratiti se i igrati za reprezentaciju. Ovaj povratak je poseban u svakom smislu, možda i najljepši dosad - rekao je Zanetti i dodao. Premda sam se mnogo puta dosad u karijeri potvrđivao i opravdavao povjerenje, opet ću to morati napraviti. Lijepo je što mi je Batista takvo što uopće omogućio", rekao je Zanetti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.