Zanetti: Tevez je dobar za Milan

Zanetti: Tevez je dobar za Milan

Edmir Škorić

Milan je u pregovorima s Argentincem Carlosom Tevezom koji bi već u januaru mogao doći na San Siro, a taj se potez čini dobrim za Interova kapitena Javiera Zanettija.

Prošle je sedmice potvrđeno da je City dao dozvolu Tevezovom agentu da stupi u kontakt s Rossonerima. Izvjesno je da će ga aktualni prvaci Italije dovesti na posudbu, što je potvrdio i dopredsjednik Milana Adriano Galliani.

"Sve što mogu reći je da bi Milan dosta dobio dovođenjem Teveza. On je veliki igrač", rekao je Zanetti za svog sunarodnjaka.

I Inter je bio povezan s Tevezom.

"Naš klub uvijek dovodi velike igrače, tako da ne vidim razlog zašto ne bismo trebali nastaviti. Predsjednik (Massimo Moratti, op.a) naporno radi na poboljšanju momčadi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.