Zanetti zadovoljan pobjedom

Serie A

Zanetti zadovoljan pobjedom

Kapiten Intera Javier Zanetti zadovoljan je novom pobjedom svog tima kojom je Inter vratio lidersku poziciju na tabeli Serie A. Pobjeda je došla u važnom trenutku pred utakmicu sa Barcelonom.

„Pobjeda je sve što je vrijedilo u večerašnjoj utakmici. Utakmica je bila izjednačena s dosta prave borbe, ali najbitnije je da smo upisali pobjedu pred veoma važnu utakmicu protiv Barcelone“, rekao je Zanetti nakon derbija s Juventusom.

„Svjesni smo da je Barcelona u ovom trenutku najbolja ekipa na svijetu. Siguran sam da će utakmica protiv Barcelone biti jedna prelijepa predstava, a mi ćemo nastojati da damo najbolje od sebe kako bi još jednom zahvalili navijačima na svoj podršci koju nam pružaju“, riječi su jedne od legendi Intera, Javiera Zanettija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti