Zanimljiva scena u Bijeljini: Problem sa mrežom produžio utakmicu sedam minuta

Igrači se maksimalno trudili da poprave problem

Zanimljiva scena u Bijeljini: Problem sa mrežom produžio utakmicu sedam minuta

Midhat Šljivak

Željezničar je danas poražen u Bijeljini od Radnika sa 1:0.

Domaći su do pobjede došli velemajstorskim golom Velibora Đurića iz četvrte minute, a do kraja su sjajnom defanzivom sačuvali stečenu prednost.

Kako se Radnik branio pokazuje scena iz sudijske nadoknade. Prilikom intervencije jednog igrača domaćeg tima, mreža se otkačila na vrhu, pa je sudija Goran Paradžik prekinuo meč.

Ljudi  zaduženi za organizaciju imali su problem da je vrate u normalno stanje. Ipak, Bogičević i Sipović uz pomoć omalenog Radovića na kraju su riješili problem i meč je nastavljen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željo nije uspio izjednačiti i doživio  je poraz.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoSarajevo
Da je nije Krpic sjebo kad je gol zabio... :D
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi