Zanimljivo skandiranje navijača Barce upućeno Neymaru

Žele da ostane u klubu

Zanimljivo skandiranje navijača Barce upućeno Neymaru

Endin Čaušević
Teme:

Fudbaleri Barcelone večeras igraju protiv Manchester Uniteda drugu prijateljsku utakmicu na turneji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Barca je prije nekoliko dana savladala Juventus sa 2:1, a večeras će snage odmjeriti protiv Crvenih đavola. U centru pažnje ovih dana nalazi se Neymar za koje se spekuliše da bi mogao napustiti Barcelonu i karijeru nastaviti u PSG-u.

Upravo je Neymar bio jučer u centru pažnje navijača koji su pratili trening. Navijači Barcelone su odlučili da pokušaju nagovoriti Neymara da ostane zanimljivim skandiranjem. S tribina se moglo čudi "No te vayas", što znači "ne idi".


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi