Žao mi je što nema Hasagića i Begovića

Ibrahim Šehić za SportSport.ba

Žao mi je što nema Hasagića i Begovića

Povreda Kenana Hasagića, nedolazak Asmira Begovića, najvjerovatnije će na gol našeg nacionalnog tima u duelu sa Slovačkom gurnuti golmana Željezničara Ibrahima Šehića.

Mladi golman aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, Ibrahim Šehić, najvjerovatnije će stajati na golu našeg nacionalnog u Bratislavi, a u razgovoru za SportSport.ba Šehić je rekao da žali zbog dešavanja sa Hasagićem i Begovićem.

"Prije svega žao mi je što Hasagić nije došao zbog povrede, te što je Begović spriječen da dođe, ali u svakom slučaju ako dobijem priliku i povjerenje od selektora, učinit ću sve da isto opravdam", rekao nam je Šehić.

Atmosfera u reprezentacije je sjajna, a Šehić ističe da bi ga bilo kakva pobjeda zadovoljila.

"Atmosfera je i više nego dobra, a što se tiče rezultata, bilo kakva pobjeda bi me zadovoljila", zaključio je Šehić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.