"Zaostatak je u ovom trenutku prevelik"

Muamer Svraka

"Zaostatak je u ovom trenutku prevelik"

Nakon poraza Željezničara od Širokog Brijega 0:1, igrači Amara Osima su još dugo slušali pjesmu svojih navijača. Reflektori su se polako gasili kada su Bešlija, Stanić, Šehić i ostali krenuli u svlačionicu.

Željeli smo izjavu jednog od najboljih igrača u redovima Plavih Muamera Svrake. Nismo mogli zaobići ono najvažnije pitanje u ovom trenutku, koliko su umanjene šanse aktuelnog šampiona da se nakon ovog drugog vezanog poraza na Grbavici domogne titule?

"Matematički možemo do preokreta i odbrane titule, ali realno ako govorimo, ipak smo mnogo propustili kada su naše domaće utakmice u pitanju. Mislim da je zaostatak u ovom trenutku prevelik", rekao je Svraka, dodavši.

"Odigrali smo najbolju utakmicu od ove tri protiv Širokobriježana, a ipak smo izgubili. Ironično, zar ne? Široki je iskoristio svoje šanse a nas lopta jednostavno nije slušala. Bilo kako bilo, moramo sa skoncentrisati kada je u pitanju naredni period jer su u pitanju važne utakmice finala Kupa BiH, ali i one u borbi za drugu poziciju", zaključak je Svrake koji je u međuvremenu postao ključan igrač u timu Amara Osima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.