Zapata: Utakmica sa Laziom je ključna

Defanzivac Milana pred utakmicu sa Laziom

Zapata: Utakmica sa Laziom je ključna

Defanzivac Milana, Kolumbijac Cristian Zapata svjestan je važnosti susreta koji će naredne subote odigrati Milan i Lazio. 

Zapata smatra kako će susret sa Laziom biti od najvećeg značaja kada je plasman u Ligu prvaka u pitanju. Milan je trenutno na trećoj poziciji sa jednim bodom prednosti u odnosu na Lazio, ali i utakmicom više. 

 

"Imamo sedam dana da se pripremimo za utakmicu sa Laziom. To je duel direktnih rivala za poziciju koja vodi u Ligu prvaka i mi zato želimo da se pokažemo u najboljem svjetlu. Moramo pobijediti u ovom jako važnom susretu za nas," rekao je Zapata. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.