Zaragoza poražena na Mestalli

Valencia stigla do sva tri boda

Zaragoza poražena na Mestalli

A. Haznadarević

Šesto kolo španske Primere, susretom na Mestalli otvorile su momčadi Valencije i Zaragoze, u kojem je domaća momčad slavila rezultatom 2:0.

Šišmiši su od prvog trenutka meča tačno znali šta žele, a nakon nekoliko pokušaja već u dvanaestom minutu susreta su imali vodstvo, a strijelac je je bio Sofiane Feghouli.

U prvom poluvremenu je bilo još nekoliko izglednih prilika na obje strane, ipak nije bilo promjena rezultata do kraja poluvremena.

U drugom dijelu susreta slična slika, a minimalno vodstvo na semaforu je ostalo do 59. minuta, kada na scenu stupa Jonathan Viera, koji povećava na 2:0 i, ispostavilo se, postavlja konačni rezultat susreta.

Do kraja treba istaći i to da je strijelac prvog pogotka na meču Feghoulio, u 61. minutu zaradio i drugi karton, te je morao ranije pod tuš.

Španska Primera, šesto kolo:
Valencia - Zaragoza 2:0 (12. Feghouli, 59. Viera)


Valencia 1-0 Zaragoza by simaotvgolo12


Jonathan Viera!! by rrmisas

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti