Zaragoza preokretom do pobjede

Primera

Zaragoza preokretom do pobjede

U prvom današnjem susretu 26. kola španske fudbalske Primera lige Villarreal je prokockao prednost od 1:0, te je ssa 2:1 poražen od Zaragoze.

Prvi gol na ovoj utakmici bio je djelo Martinuccio u 16. minuti susreta, koji je pomogao Žutoj podmornici da dođe u prednost. Kada se činilo kako će ovaj susret završiti pobjedom gostiju, Luis Garcia je pet minuta prije kraja uspio izjednačiti.

 

Međutim, ni to nije bilo sve. U posljednjim trenucima susreta Minero je pogodio za veliku pobjedu domaće ekipe, s kojom su produžili nadu za opstanak, dok je Villarreal sve bliže ispadanju.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.