Zarate: Inzaghi se najgore odijeva

Zarate: Inzaghi se najgore odijeva

Edmir Škorić

Mauro Zarate je kazao kako nema namjeru napuštati Lazio te otkrio neke zanimljive stvari iz "nebesko-plavog" kutka.

"Sretan sam u Rimu. Sviđa mi se momčad i grad je fantastičan. Želim ostati u Laziju još četiri godine", kazao je Zarate.

Navodno je bilo tenzija na relaciji Argentinca i rimskog kluba, no čini se da će Zarate i narednih sezona nositi nebesko-plavi dres.

Zarate je otkrio i ko se najgore, a ko najbolje odijeva u momčadi Lazija.

"Inzaghi (Simone) se najgore odijeva. On će ustati iz kreveta i sam lutati po trening kampu. Ousmane Dabo se najviše brine oko odijevanja, pa tako ustane u 6:00 sati, da bi se spremio, a onda dolazi na trening. Talijani puno brinu o svom izgledu, ali i glazbi. Ponekad pokušam pustiti južnoameričke pjesme, ali Pasquale Foggia odmah na playlistu postavi njihovu glazbu", otkriva Zarate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.