Zarate košta najmanje 20 miliona eura

Zarate košta najmanje 20 miliona eura

Edmir Škorić

Brojni evropski klubovi zainteresovani su za Lazijeva napadača Mauroa Zaratea, a svi oni morat će dobro odriješiti kesu žele li ga vidjeti u svojim redovima.

Iako njegov agent Beppe Bozzo nije želio otkriti imena zainteresovanih klubova, danas se pojavila informacija kako je Argentinac velika želja moskovskog Spartaka.

"Mnoge ekipe zainteresovane su za Zaratea, ali niko od njih nije napravio ponudu koju bi Lazio prihvatio. Lazi ga ne želi prodati za iznos manji od 20 miliona eura, ali nijedan klub još nije ponudio taj iznos", kazao je Bozzo.

Zarate ima ugovor s Rimljanima do 2014. godine, ali sportski direktor kluba Ilgi Tare nedavno je priznao kako je njegova budućnost upitna.

Napadač je u Lazio prije tri godine došao iz Al Sadda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti