Zarate počeo pregovore sa Arsenalom?

Zarate počeo pregovore sa Arsenalom?

Predstavnici Maura Zaratea počeli su pregovore sa Arsenalom o mogućem transferu arhentinskog napadača u sjeverni London, pišu talijanski mediji.

Arsene Wenger traži pojačanja u napadu, jer će Nicklas Bendtner najvjerovatnije napustiti klub, dok će Carlos Vela otići na još jednu posudbu u Španiju.

Robin van Perise je prvi izbor francuskog stručnjaka, ali Holanđnanin je podložan povredama, dok drugi napadač Marouane Chamakh nije ni blizu one forme iz Bordeauxa.

Wenger Thea Walcotta, Gervinha i Andreja Aršavina koristi na krilu, mada si pomenuti igrači mogu igrati u vrhu napada. Takvog tipa su i dvojica mladih igrača koji će sigurno dobiti priliku, Ryo Miyaichi i Alex Oxlade-Chamberlain.

Ostaje da se vidi da li zaista ima pregovora predstavnika Zaratea i Arsenala. Ukoliko bi Argentinac večeras zaigra za Lazio u Evropskoj ligi, ne bi mogao nastupati za Arsenal u Ligi prvaka u slučaju da preseli u sjeverni London.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.