Žarić: Nedostaju nam utakmice

Snijeg poremetio pripreme Borca

Žarić: Nedostaju nam utakmice

D. Banović

Sniježnu i hladnu Banju Luku fudbaleri Borca zamjenili su nešto toplijim Međugorjem. U Hercegovini igrači aktualnog prvaka imaju dobre uslove na terenima sa vještačkom travom.

"Snijeg nam je do sad poremetio određene planove, ali smo ovdje u Međugorju naišli na mnogo bolje uslove. Vjerujem da će uskoro biti i bolji uslovi. Ono što nam sad nedostaje jesu utakmice, kojih će u narednom periodu biti, jer moramo da ispunimo onu kvotu kako bi se uigrali" rekao je kapiten Borca Draško Žarić.

Trener Stojnić kaže da je zadovoljan onim što je njegova ekipa uradila u proteklih više od mjesec dana.

"Fizički smo spremni, ali kroz utakmice ćemo morati da potražimo igru. Sigurno je da ima dosta prostora za naredak u igri, a imamo i dovoljno vremena, tako da ćemo proljeće dočekati potpuno spremni", kaže Stojnić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije