"Zašto je isključen Albiol, a Alves nije?

Jose Mourinho nakon El Clasica

"Zašto je isključen Albiol, a Alves nije?

Adnan Beganović

Veliki derbi španjolskog prvenstva sinoć je odigran na Santiago Bernabeu, a nakon 90 minuta nije bilo pobjednika. Barcelona je povela iz jedanaesterca, a Real je izjednačio, također s bijele tačke.

Nakon susreta trener Reala, Jose Mourinho, bio je razočaran sudijskim odlukama.

"Ja samo želim iste kriterije na obje strane. Uopšte mi nije jasno zbog čega je Albiol dobio crveni karton. Na njega sada ne mogu računati u finalu Kupa. Ako je već Albiol dobio crveni karton, zbog čega onda Alves nije pocrvenio", rekao je Mourinho za španjolske medije nakon sinoćnjeg El Clasica.

"Prije susreta sam govorio da uvježbavam igru sa igračem manje jer kad god moje momčadi imaju za protivnika Barcelonu, jedan igrač bude mi isključen. Izgleda da je to postalo normalno. Samo jednom bi volio vidjeti Barcelonu sa igračem manje", dodao je Mourinho.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti