Zašto Sahin i Podolski ne bi mogli igrati zajedno

Netrpeljivost

Zašto Sahin i Podolski ne bi mogli igrati zajedno

Trener Real Madrida Jose Mourinho dao je zeleno svijetlo Nuriju Sahinu da napusti Madrid ukoliko za njega dođe dobra ponuda.

Menadžer Arsenala Arsene Wenger želi dovesti Sahina na Emirates, ali u cijeloj priči postoji jedan veliki problem.

Naime, Wenger je ranije ove godine u Arsenal iz Koelna doveo Lucasa Podolskog, koji ima dugu istoriju incidenata upravo sa Sahinom još iz vremena dok su obojica igrali u Bundesligi.

Na susretu između Koelna i Borussije Dortmund došlo je do varnica između dva fudbalera, a netrpeljivost se kasnije samo širila. Tako su se Podolski i Sahin još nekoliko puta sukobili kada su bili na terenu, a isto se desilo i u susretu između Njemačke i Turske.

Kako bi se slagali kada bi dijelili svlačionicu u Arsenalu ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.