Zaustavio Leicester i dobio godinu dana besplatnu pizzu

Fleetwoodov golman dobio okladu

Zaustavio Leicester i dobio godinu dana besplatnu pizzu

E. Škorić

Fleetwood Town je danas uspio da zaustavi Leicester u duelu FA Kupa, pa će ovi timovi igrati ponovljeni susret.

Fleetwood je ugostio Leicester, a Jamie Vardy se vratio kući, no danas nije igrao.

A ovaj susret bio je posebno zanimljiv i iz razloga što je domaći golman Chris Neal dobio nevjerovatnu ponudu. Naime, njemu su ponudili besplatnu pizzu godinu dana u jednoj pizzeriji ukoliko zaustavi Vardyja.

Kako nije primio pogodak, bez obzira što Vardy nije niti igrao, Neal će imati priliku da uživa u slasnoj pizzi narednih 365 dana.

"Malo je izlizana fraza, ali moram to reći - pripremao sam se za ovu utakmicu kao i za svaku drugu. Vardy i Mahrez su veliki igrači, Leicester je jako kvalitetan, ali sve se svodi na to da igra 11 protiv 11. Potrudit ćemo se da ih zaustavimo", kazao je golman Fleetwooda prije meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi