Zaustaviti Obradovića i Žižovića je recept za pobjedu

U Mladosti znaju recept za pobjedu

Zaustaviti Obradovića i Žižovića je recept za pobjedu

Midhat Šljivak

Gradski derbi protiv Radnika odredit će sudbinu Mladosti kada je borba za opstanak u pitanju. 

U slučaju pobjede, sastav iz Velike Obarske napravit će veliki korak ka sigurnoj zoni. 

"Riječ je o dvije ekipe koje se dobro poznaju i neće biti nikakvih iznenađenja na taktičkom planu. Bodovi su važni za oba tima i zbog toga očekujem bespoštednu borbu tokom cijele utakmice", rekao je Nikola Mazić.

Fudbaler Mladosti zna ko su najveći aduti u komšijskom taboru. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ako želimo pobijediti onda ćemo morati da zaustavimo dva najopasnija igrača Radnika Marka Obradovića i Mladena Žižovića. Oni su izuzetno kvalitetni igrači, ali i pored toga smatram da smo mi bliži pobjedi. Forma nam je u usponu, a i u takvoj smo poziciji da ne smijemo više gubiti bodove, jer svaki ima ogromnu težinu", rekao je Nikola Mazić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.