Završeni višesatni pregovori PSG-a i Barcelone u Parizu

Ima li odluke?

Završeni višesatni pregovori PSG-a i Barcelone u Parizu

Edmir Škorić

Predstavnici Barcelone otputovali su danas u Pariz kako bi dogovorili transfer Neymara.

Uprave Barcelone i PSG-a vodile su višesatne pregovore u francuskoj prijestolnici, no konačan dogovor nije postignut.

Kako javljaju inostrani mediji, nije postignut značajan napredak u preogovora, a narednih dana klubovi će nastaviti da pregovaraju.

Unatoč tome što danas nije nađen zajednički jezik, uprava Barcelone nije obeshrabrena i želi i dalje vratiti Neymara, iako Parižani imaju zahtjeve koji se ne dopadaju Kataloncima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mada, velika je mogućnost da na kraju, ako klubovi dogovore prelazak Neymara, Philippe Coutinho završi u Parizu.

Barca je nudila PSG-u novac i nekoliko igrača, ali Parižani imaju izuzetno visoke zahtjeve, svjesni da i Real Madrid želi da kupi Neymara.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Hala Madrid
3 0
Hooruk
Koje gluposti, nastranu sto je nesimpatican, poprilicno neprofesionalan i ima dosta neozbiljnosti u igri ali gdje god je igrao dobar je bio a po komentarima ispade da je talašika.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi