Zaza i Evra karijeru nastavljaju u istom klubu?

Valencia želi dvojac iz Juventusa

Zaza i Evra karijeru nastavljaju u istom klubu?

E. Čaušević

Juventus će u januarskom prelaznom roku napraviti nekoliko rezova u svojim redovima, te su najavljeni odlasci nekoliko igrača.

Simone Zaza je ljetos otišao u West Ham na posudbu, ali se nakon samo šest mjeseci vratio u Torino. Također, na izlaznim vratima Stare dame nalazi se i Patrice Evra koji je izgubio mjesto u početnom sastavu aktuelnog prvaka Italije.

Italijanski mediji prenijeli su da je ovaj dvojac jednom nogom na izlaznim vratima Juventusa, a zanimljivo je da bi na kraju mogli završiti u istom klubu. Naime, Juve je dobio ponudu od Valencije za obojicu igrača.

Zazin agent potvrdio je da je Valencia jedini klub s kojim je u kontaktu, dok za Evru nije htio ništa da otkrije. Spominjalo se da bi se Francuz mogao vratiti u Manchester United, ali teško je očekivati da će se to desiti na kraju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi