Zbog čega je Ronaldo najbolji? Rad, rad i samo rad

Phil Neville otkrio tajnu Ronaldovog uspjeha

Zbog čega je Ronaldo najbolji? Rad, rad i samo rad

A. Beganović

Legendarni fudbaler Manchester Uniteda, Phil Neville, koji je tokom svoje karijere dijelio svlačionicu s Cristianom Ronaldom, otkrio je zbog čega je Portugalac najbolji fudbaler na svijetu.

Cristiano Ronaldo je nedavno po treći put proglašen za najboljeg fudbalera na svijetu, a Phil Neville je otkrio tajnu njegovog uspjeha.

"U karijeri nikada nisam vidio igrača koji toliko radi na sebi. Ronaldo dnevno u teretani provede tri do četiri sata i ako tome dodate redovne treninge dođete do šest sati koliko on minimalno provede u treningu. Eto vam odgovora zbog čega je najbolji", izjavio je Neville.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.