Zbog obilnih padavina odgođen duel Troyesa i Bordeauxa

Kup Francuske

Zbog obilnih padavina odgođen duel Troyesa i Bordeauxa

E. Škorić

Francuski nogometni savez (FFF) odgodio je utakmica polufinala tamošnjeg Kupa između Troyesa i Bordeauxa zbog opasnosti od poplave.

Troyes i Bordeux su svoj susret polufinala Kupa trebali odigrati večeras od 18 sati, no on je odgođen zbog toga što su metereolozi upozorili da bi zbog obilnih padavina moglo doći do poplava u francuskoj regiji Champagne-Ardenne, odakle je Troyes.

 

Susret je pomjeren za sedam dana, odnosno za 14. maj. Drugi polufinale na programu je sutra, a sastaju se Evian i Lorient. Tu ne bi trebalo doći do odgode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti