Zbog povrede ligamenata zgloba Duško Stajić završio sezonu

Napadač Zeničana

Zbog povrede ligamenata zgloba Duško Stajić završio sezonu

Dino Kurbegović

Zeničani ovog proljeća pružaju sjajne partije i nalaze se u dobroj poziciji da se do kraja prvenstva možda i dočepaju treće pozicije koja vodi u Evropu. Trener crno-crveni ima velike probleme sa igračkim kadrom, a pored suspendovanih Markovića i Brkovića, povrijeđenog Maletića do kraja sezone ostao je još bez jednog igrača.

Duško Stajić, 31-godišnji napadač koji je na zimu kao veliko pojačanje došao u Zenicu povrijedio se u utakmici protiv Slavije. Naknadnim pregledom ustanovljeno je da je povrijedio ligamente zgloba zbog čeka će propustiti ostatak sezone.

 

Bivši igrač Modriče,Sarajeva i Borca u Zenicu je došao kao veliko pojačanje, a u devet odigranih utakmica ovog proljeća dva puta se upisivao u listu strijelaca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Nadamo se da će Stajić brzo zaliječiti povredu, te sljedeće sezone biti jedna od glavnih karika u igri Čelika.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.