Zbog povrede za Grčku otpao i Avdija Vršajević

Povreda koljena

Zbog povrede za Grčku otpao i Avdija Vršajević

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 9. juna igra meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Grčke.

Reprezentativci naše selekcije sutra se okupljaju na Ilidži gdje će boraviti nekoliko dana, dok će trenirati u Butmiru u trening centru FK Sarajevo. Selektor Mehmed Baždarević prošle sedmice objavio je spisak igrača koji konkurišu za utakmicu protiv Grčke, ali je već naišao na probleme sa povredama igrača.

Prije nekoliko dana svoj dolazak otkazali su Milićević i Pavlović, ali oni neće biti jedini koji će propustiti meč s Grčkom koji se igra u Zenici. Naime, Baždarević neće moći računati na Avdiju Vršajevića koji ima problema sa povredom koljena.

Vršajević neće biti u konkureniciji za meč protiv Bešiktaša koji Osmanlispor igra u okviru zadnjeg kola turske Superlige. Još uvijek nije poznato da li će Baždarević naknadno uputiti poziv nekom od igrača koji su bili na rezervnom spisku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti