Zbog prelaska iz Brage u Levante, podgorička Budućnost zaradila rekordan iznos

Naknada za treniranje

Zbog prelaska iz Brage u Levante, podgorička Budućnost zaradila rekordan iznos

Nikola Điđo Vukčević je izrazio protest u Bragi – i isplatilo mu se. Crnogorski reprezentativac je odbio da trenira i tako stavio do znanja da želi u Levante.

Transfer vredan devet miliona eura se danas je i realizovan. Nikola Vukčević je prešao u Levante i ušao u grupu najskupljih crnogorskih fudbalera ikada uz Stevana Jovetića, Mirka Vučinića, Dejana Savićevića, Stefana Savića i Predraga Mijatovića.

Od fonda solidarnosti, Budućnosti koja je za 125.000 eura prodala Bragi Vukčevića pripalo je čak 400.000 evua, što je jedan od najvećih priliva u crnogorskom fudbalu iako se ne radi o direktnom transferu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije