Zbog snijega odgođen trening reprezentacije BiH

Zmajevi se okupljaju u Razgradu

Zbog snijega odgođen trening reprezentacije BiH

Trening fudbalske reprezentacije BiH, koji se trebao održati danas u poslijepodnevnim satima, je odgođen.

Naši reprezentativci se trenutno nalaze u Razgradu, gdje će u petak odigrati prijateljsku utakmicu sa Bugarskom, a po protokolu danas su trebali odraditi prvi trening u Trening centru Ludogoretsa.

Ipak, zbog snježnih padavina koje su jutros pogodile Razgrad trenutno ne postoje uvjeti da se održi trening i odlukom stručnog štaba na čelu sa Robertom Prosinečkim isti je na kraju odgođen.

Od jučer u hotelu ”Cartoon” u Razgradu borave reprezentativci BiH iz klubova Premijer lige, kao i stručni štab. Tokom dana priključivat će im se ostali članovi nacionalnog tima, tek se očekuje prva grupa 'stranaca', dok se dolazak Seada Kolašinca iz Londona očekuje sutra. 

Utakmica Bugarska – BiH igrat će se na stadionu ”Ludogorets Arena” u petak u 18 sati po našem, odnosno 19 sati po vremenu u Razgradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi