Ze Roberto: Bayern može osvojiti Ligu prvaka

Ze Roberto: Bayern može osvojiti Ligu prvaka

Bivši veznjak Bayerna, Ze Roberto, vjeruje da Bavarci mogu osvojiti Ligu prvaka ove sezone.

Brazilac je sa Bayernom osvojio četiri naslova u Bundesligi, a trenutno igra za katarski klub, Al Gharafu.

"Bayern bi u početnoj fazi eliminacijskog dijela takmičenja mogla pogledati i sreća, tako da ih zapadnu neki lakši protivnici. Nadam se da će oni osvojiti Ligu prvaka u ovoj sezoni, jer su zaista velik klub, a zadnju titulu u tom takmičenju su osvojili 2001. godine", rekao je Ze Roberto, dodavši:

"Sada je pravi trenutak za taj podvig i smatram da oni definitivno mogu podići trofej u Minhenu."

Ze Roberto je do sada odigrao osam utakmica u dresu Al Gharafa, koji je osmi na tabeli. Brazilac je tokom karijere igrao za još neke velike klubove, pored minhenskog Bayerna, a to su : Real Madrid, Bayer Leverkusen, Hamburger SV i brazilski Santos.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.