Ze Roberto će napustiti Bundesligu

Nakon isteka ugovora

Ze Roberto će napustiti Bundesligu

E. Škorić

Brazilac Ze Roberto neće preći u redove Kolna, niti bilo kojeg drugog kluba u Njemačkoj nakon što mu istekne ugovor s Bayernom, tvrdi njegov menadžer Juan Fige, govoreći kako je igrač dobio veliku ponudu od jednog velikog evropskog kluba izvan Njemačke.

Brazilski veteran koji igra u minhenskom Bayernu odlučio je napustiti Allianz Arenu pri završetku njegovog ugovora, nakon što je odbio produžiti na još jednu godinu sa Bavarcima.

Navodno su za Ze Roberta zainteresovani neki veliki evropski timovi, a najviše se spominjao Manchester City, ali i neki klubovi u Saudijskoj Arabiji i SAD. Iz novog bundesligaša Kolna, na čijoj klupi od ove sezone sjedi Hrvat Zvonimir Soldo, silno se želi dovesti Brazilca, no "jarčevi" su bez šansi, tvrdi menadžer Brazilca Juan Figer.

"Bundesligaški timovi poput Kolna nemaju šanse za dovođenje Ze Roberta. Ze Roberto neće preći u Koln. On je dobio jednu unosnu ponudu od velikog evropskog kluba koji se nalazi izvan Njemačke", bio je jasan Figer, te tako razočarao čelnike novog bundesligaša.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.