Ze Roberto potpisao za Gremio

Povratak u Brazil

Ze Roberto potpisao za Gremio

A. Haznadarević

Bivši fudbaler Real Madrida, Bayern Munchena, Hamburga i niza drugih klubova, vratio se u svoju zemlju potpisavši za brazilski Gremio.

Tridesetsedmogodišnji veznjak je prošle godine iz Hamburga prešao u katarski Al-Gharaf, za koji je upisao četrnaest nastupa i čiji dres će nositi do 22. maja kada se završava sezona u Kataru.

 

Odmah po završetku sezone, priključit će se momčadi Gremia, sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone uz mogučnost produženja ugovora na još godinu dana ukoliko se obje strane slože.

 

Inače, Ze Roberto je osim impresivne karijere u kojoj je nastupao za veliki broj evropskih velikana, dugi niz godina nosio i dres reprezentacije Brazila, za koju je nastupio 84 puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.