Ze Roberto potpisao za HSV
Ze Roberto

Ze Roberto potpisao za HSV

Nakon što mu Bayern iz Minhena nije odlučio ponuditi ugovor duži od jedne sezone, nekadašnji reprezentativac Brazila Ze Roberto prešao je u Hamburg.Novi trener kluba sa sjevera Njemačke, Bruno Labadia, nije krio oduševljenje nakon što je Ze Roberto pojačao redove kluba čiji je privremeni sportski direktor Sergej Barbarez.

“Ze Roberto je mnogo puta dokazao svoju svjetsku klasu, kako na reprezentativnom, tako i na klupskom planu. Svi smo veoma zadovoljni što nam se priključio u ekipi”, rekao je Labadia za zvaničnu stranicu Hamburga.

Ze Roberto je sa Hamburgom potpisao višegodišnji ugovor, koji traje do ljeta 2011. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.