Zeba: Borac je opasan, ali mi smo motivirani

Borac gostuje na Grbavici

Zeba: Borac je opasan, ali mi smo motivirani

Adnan Beganović

FK Željezničar će u 23. kolu Premijer lige BiH ugostiti Borac iz Banja Luke na Grbavici, a u redovima Plavih nadaju se pobjedi i približavanju tituli.

"Pred nama je veoma zahtjevna utakmica. Borac je opasan protivnik, ali mi smo motivisani. Atmosfera je dosta dobra i svi su igrači svjesni šta nam pobjeda sutra može donijeti. Mislim da je Borac nešto slabiji u odbrani nego u veznom redu i napadu", kazao je veznjak Zajko Zeba na današnjoj konferenciji za novinare i dodao:

"Trebamo biti oprezni jer oni su iskusna ekipa koja će kazniti svaku našu pogrešku. Međutim, ne brinem se toliko za naš gol, jer ukoliko i naprave koju priliku, tu je Gušo".

Na postavljeno pitanje novinara s kim mu je bolje sarađivati, sa Adilovićem ili Selimovićem, napadačima Željezničara koji igraju u sjajnoj formi, Zeba je odgovorio:

"I Selimović i Adilović igraju u izvanrednoj formi i doista smatram da je najmanje bitno koji će od njih dvojice predvoditi naš napad. U krajnjem slučaju nije toliko važno ko postiže golove, bitno je da pobjeđujemo i da idemo prema tituli, ali želim reći da je bitno ko asistira", u šali je zaključio najbolji asistent Premijer lige BiH.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.