Zeba lakše povrijeđen, upitan za Zrinjski

Povreda lista desne noge

Zeba lakše povrijeđen, upitan za Zrinjski

Adnan Beganović

Nakon tri odigrana kola fudbaleri Željezničara imaju isto toliko bodova, a u 4. kolu koje je na rasporedu u srijedu Plavi će na Grbavici dočekati Zrinjski, no u ovaj duel možda će ući jako oslabljeni.

Naime, večerašnji trening propustio je najbolji igrač Željezničara Zajko Zeba, koji je u Travniku zadobio povredu lista desne noge.

Veznjak Željezničara sutra će pokušati trenirati, a liječnički tim Plavih učinit će sve što je u njegovoj moći da osposobi Zebu za nastup u srijedu, no još uvijek se sa sigurnošću ne može tvrditi da li će u tome i uspjeti.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.